Dísznövény nagykereskedelem, szaporítás

Vállalkozásunk örömmel szolgál ki kertépítőket, dísznövény kereskedőket. Növényeink jelentős hányada saját szaporítású, így kedvező árakkal és rövid határidővel tudjuk kiszolgálni partnereinket. Nem saját szaporítású növényeket is be tudunk szerezni és nagykereskedelmi áron szállítani.

Egyes dísznövényeket szaporítóanyag formában is tudunk értékesíteni, továbbnevelés céljából árudás vagy faiskolás vállalkozások számára.

Kertépítők részére akár kertek teljes növényanyagára tudunk ajánlatot adni. Igény esetén segítünk a növényelrendezés megtervezésében, kialakításában. A megrendelt növényeket jeltáblákkal is el tudjuk látni a könnyebb azonosíthatóság érdekében. A kertépítésben szükséges segédanyagok (agroszövet, textíliák, vakondháló, szegélyek, fenyőkéreg, virágföld) is megtalálhatóak kertészetünkben, s partnereink fele, nagykereskedelmi áron tudjuk őket értékesíteni. Terveink szerint hamarosan öntözőrendszer alkatrészek forgalmazását is megkezdjük. Tudjuk vállalni öntözőrendszerek tervezését, pontos anyagkiírás és árajánlat elkészítését, s sokévi tapasztalatunkkal a rendszer építését hasznos tanácsokkal tudjuk segíteni.